Project info

We maken stappen, maar het duurt allemaal even wat langer

Omdat de vorderingen minder snel gaan dan verwacht, maar er wel stappen worden gemaakt, hieronder een overzicht van hetgeen waar we mee bezig zijn.

CPO-woningen

Momenteel worden de eerste besprekingen gehouden met de CPO-deelnemers. Zij zijn afkomstig uit de ledenlijst van Startersvereniging Bergeijk.

Huurwoningen

De huurwoningen in het plan worden ontwikkeld door een woningcorporatie. Eventueel zullen de appartementen in gebruik worden genomen door Stichting Thoff uit Bergeijk. Deze stichting zorgt voor Begeleid Wonen voor mensen met een vorm van autisme.

Koopwoningen

De koopwoningen (goedkope koop, tweekappers, vrijstaand en bungalows) worden nu door architectenbureau Sengers verder uitgewerkt. Daarna worden met een aannemer de bouwkosten afgesproken. Wij houden u op de hoogte als de ontwerpen verder zijn uitgewerkt. Iedere koper heeft na dit proces nog de mogelijkheid om zijn/haar woning aan te passen aan de individuele wensen.

Verkoop

We willen zo snel mogelijk de woningen in de verkoop brengen, maar daarvoor is eerst zekerheid nodig over het bestemmingsplan.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij die uiteraard graag!

Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat u het laatste nieuws in uw mailbox krijgt.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief